V testu fotomobilů uspěl také iPhone

31.10.2016   Autor: admin

Dosloužil váš současný přístroj? Ideální čas na koupi nového. Vybrat ten pravý není zase až tak složité, jak se může zdát. Pokud hledáte to nejlepší na trhu, je ideální dát na test mobilních telefonů. Podle toho celkem jednoduše zjistíte, jaká zařízení patří mezi špičku v různých cenových kategoriích. Nyní už můžete zohlednit jednotlivé parametry. A na co hledět?

Baterie je základ

Důležité je, aby nám mobilní telefon vydržel co nejlépe. V dnešní době smartphonů je považováno za standard, že při standardním využívání vydrží baterie okolo jednoho dne.  Pokud déle, rozhodně je to dobrá volba. Roli by mimo jiné měla hrát také rychlost a jednoduchost nabíjení. Čím je rychlejší, tím lépe.

Myslete také na značku

Ano, i ta může hrát při výběru roli. Kromě těch standardních a známých se na trhu postupně objevují i čínští výrobci, kteří to se svým sortimentem myslí skutečně vážně a tak mají veškerá povolení a certifikáty spojené s evropským trhem. Cool elektronika v jejich podání rozhodně není krok špatným směrem právě naopak. Její hlavní konkurenční výhodou je ideální poměr cena/výkon. Dokážou nabídnout skvělé parametry za zlomek cen, než u prestižních značek.

Nejenom telefonování

Chytré mobilní telefony už dávno nejsou určené jenom k telefonování. Využít je můžeme i na řadu jiných věcí. Příkladem je pořízení videa a fotografií. V tomto případě se hodí nejlepší fotomobil, který nabídne primárně kvalitní optiku a dobré rozlišení. Dále však můžeme smartphone využívat i na řadu dalších věcí, jako je:

Hraní her

Surfování po internetu

Vyřizování pracovních povinností

Velikost a odolnost

Co je trendem posledních let? Určitě směr spojený s tím, že jako zákazníci požadujeme stále větší displeje. To však může být spojeno s celkovou náchylností na poškození. To dokážou vyřešit moderní skla, která eliminují nejenom otisky prstů nebo drobné škrábance, ale mohou přístroj ochránit třeba i při pádu na zem.

 

0 komentářů shlédnuto 192590x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art