V kvalitě špičkových mobilů a tabletů boduje Apple

12.10.2015   Autor: admin

Uvažujete o nákupu mobilu nebo tabletu a patříte mezi laiky, kteří nemají přehled o aktuálních trendech? V takovém případě je vždy účelné poradit se před nákupem s odborníky a informovat se v žebříčcích, které typy mobilů a tabletů patří mezi nejdoporučovanější, a proč.

Odemykání otiskem prstu

V pořadí mobilů nad 10 000 Kč, tedy těch špičkových, se na druhém místě objevuje Apple iPhone 6, který v hodnoceních obdržel pětihvězdičkové hodnocení, plný počet bodů. Charakterizuje ho lepší a větší displej Retina HD, který nabízí opravdu dokonalé barvy, kontrast a širší zorný úhel. K dispozici je u něj fotoaparát iSight, u kterého je možné nahrávat v plné HD kvalitě. Telefon se odemyká otiskem prstu. Ovšem i v kategorii nejlepší telefon do 5000 také máte široké možnosti výběru.

Prověřte si vlastnosti podle výsledků testů

Pokud chcete ověřit, jaký model tabletu koupit, pomůže vám TestKvality.cz. Nezávislé testy jsou nejlepším ukazatelem kvality produktu, protože nepodléhají žádnému ovlivnění. Jaká kritéria při výběru hrají roli? Samozřejmě první dojem tvoří hmotnost, velikost, rozměry displeje, dále paměť, životnost baterie, konektivita, operační systém a aplikace, příslušenství a jednoduchost ovládání.

První dvě místa reprezentují kvalitu

Odpověď na to, který tablet je nejlepší, dává test tabletů. Vyhodnotil na prvních dvou místech hned dva tablety Apple. Prvním je Apple iPad Air2, hned za ním následuje Apple iPad mini Retina. Oba modely mají pětihvězdičkové hodnocení. Apple iPad Air2 nabízí lehký a tenký displej, zabezpečení otiskem prstu, dvě kamery, velmi rychlé bezdrátové připojení, vynikající výkon i řadu aplikací přímo pro něj. Nezaostává za ním ani druhý v pořadí, Apple iPad mini Retina, i když jde o tablet už v o něco málo v nižší cenové relaci (7500 Kč).

Komerční článek: Stovkomat.cz
0 komentářů shlédnuto 57181x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art