Taplist nákupní seznam pro iPhone či iPod

10.07.2010   Autor: Julek

Další povedená česká aplikace. Recenzi pro Vás napsala Jolanka alias Metalgirl - moderátorka našeho fóra.

V Appstore se objevila nová aplikace s názvem Taplist. Tato aplikace umožňuje vytvoření nákupního seznamu přímo v iPhonu či iPodu. Cena je €1,59 a musím říci, že opravdu za ty peníze stojí. Aplikace působí příjemným dojmem díky krásnému grafickému zpracování. Je rozdělena do několika sekcí a je přehledně zpracovaná. 

Hned po spuštění vás aplikace naviguje do sekce Obchod. V ní se nachází široký sortiment zboží rozdělený dle kategorií. Zde je také možnost si uspořádat jednotlivé kategorie za sebou podle toho, jak je rozložený skutečný obchod. Odpadá tak nesmyslné běhání po obchodu tam a zpět dle vytvořeného seznamu.

Poté označením vybíráte zboží do seznamu včetně počtu kusů nebo množství v kilogramech, litrech atd. Dají se také i jednotlivé položky zpětně odznačit v případě, že jste si jejich nákup rozmysleli.

Pokud nějaké zboží v aplikaci chybí, je možno si ho snadno a rychle dopsat. Takže se nemůže stát, že by v seznamu chybělo např. vaše oblíbené pivo.

Jakmile je seznam vytvořený, nezbývá už nic jiného, než hurá na nákupy. Během nakupovacího procesu si pak v seznamu červeně označujete již zakoupené zboží. Po stisknutí synchronizační ikony nacházejícího se vpravo nahoře je pak červeně označené zboží ze seznamu vyřazeno, aby vás dále nemátlo. Pokud chcete zobrazit opět celý nákupní seznam, stisknete ikonku nákupního košíku vlevo.

V neposlední řadě aplikace také nabízí odeslání seznamu pomocí SMS zprávy nebo emailu či kompletního vymazání nákupního seznamu jedním stiskem. Dá se také nastavit i velikost písma.

Z aplikace mám velmi příjemný pocit, je použitelná pro život, což je na tom to nejdůležitější. Jen bych ji vytkla takovou maličkost. A to možnost uložení seznamu přímo v aplikaci samotné a tím tak vytvořit více nákupních seznamů. Doufám, že autor bude nadále pracovat na této aplikaci a dotáhne ji tak do dokonalosti.

 

Metalgirl

 

 

 

 

 

0 komentářů shlédnuto 10435x
  • Currently 4.3125/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art