Soutěž: Rozdělte se o vaše zkušenosti a vyhrajte USB telefon

07.12.2005   Autor: admin

obrazekVážení návštěvníci, připravil jsem si pro Vás prázdninovou soutěž o USB telefon NEXXEN N2008 a bonusů v internetovém obchodě Elity,s.r.o. Učast v soutěži je jednoduchá stačí napsat recenzi VoIP zařízení či služby nebo prostě jakýkoliv článek o internetové telefonii.

Prvidla soutěže: Hlavním cílem celé soutěže je nabídnout čtenářům Vaše zkušenosti z VoIP oboru a tak jim pomoc s výběrem zařízení či služby. Články by měli být doopravdy inspirující a né jen komerčního rázu. Články budu zveřejňovat průběžně během léta.

Trvání soutěže: soutěž potrvá po celou dobu prázdnin, tedy do 30.8.2005 , vyhodnocení proběhne během měsíce září.

Soutěžící: Každý kdo zašle recenzy se automaticky zařadí do soutěže o USB telefon Nexxen a druhý nejlepší článek dostane bonusový poukaz na 200 Kč v VoIP obchodě Elity,s.r.o. Každý také dostane možnost nakpovat v internetovém obchodě Elity,s.r.o. se 4% slevou na veškteré zboží.

obrazek

Omezení: Nebudu nijak omezovat počet recenzí, které napíšete, takže pokud zašlete více recenzí budete mít větší pravděpodobnost zvítězit. Dále si vyhrazuji upravit pravidla v průběhu soutěže, protože nevím jak tato akce celá dopadne takže pokud se mi zašlete nevhodné recenze tak vymyslím jiný druh soutěže. Dále jsem stanovil minimální délku článku na 1000 znaků.

Jak tedy začít: Pokud již máte napsanou recenzi zašlete ji ve formátu DOC, RTF nebo HTML na adresu zabrodsky (at) gmail.com a já si ji přečtu a odpovím Vám jestli jste splnili všechny mé požadavky. Pokud budete mít vlastě pořízené fotky například k návodu přiložte je k mailu.

Tak to je snad vše tak jen ještě patří poděkování sponzorům soutěže: Nexxen – prodejce a dovozce telefonů pro program SKYPE a Elity,s.r.o. – internetový prodejce zařízení pro internetovou telefonii a WiFi

0 komentářů shlédnuto 19248x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art