SMS půjčka od Ferratum

09.06.2016   Autor: admin

REKLAMA: Ocitli jste se z nenadání ve finanční tísni? Důvody mohou být různé. Výplata je ještě daleko a váš účet zeje prázdnotou. Za něco však musíte živit rodinu a známým říkat nechcete. Nebo vás překvapil nečekaný velký finanční výdaj? Rozbitá pračka či počítač dokážou udělat v rodinném rozpočtu citelnou díru. Pokud by i vám pomohla finanční injekce, neváhejte. Ferratum půjčka je skvělou volbou. Peníze dostanete ihned bez zbytečných průtahů na účet. Ferratum Bank prosazuje bezpečný a profesionální přístup. Moc dobře totiž ví, jaké to je, octnout se ve finanční tísni. Půjčete si peníze u banky, která hraje fér.

Firma Ferratum vznikla v roce 2005 ve Finsku. Jejím zakladatelem finský ekonom Jorma Jokela. Inspirací byl Jokelovi bangladéšský držitel Nobelovy za mír Ceny profesor Yunus, který začal nabízet mikro půjčky chudým podnikatelům, které banka odmítla. Jokel se rozhodl aplikovat tento nápad ve větším měřítku a jeho vizí bylo poskytovat rychlé a férové půjčky lidem v nouzi. To se mu podařilo a společnost Ferratum se stala nejoblíbenějším poskytovatelem nebankovních půjček na světě. Vděčí tomu především svým geniálním nápadem, poskytovat půjčky přes sms. Ferratum byla úplně první firma v Evropě, která začala poskytovat mobilní mikro půjčky. V České republice působí firma Ferratum teprve od roku 2007, ale i za tak krátkou dobu si dokázala vybudovat skvělou pověst a klienti se k jejím službám opětovně vracejí. V roce 2014 byla společnosti udělena maltská bankovní licence, díky níž je Ferratum oprávněno fungovat na českém trhu jako banka. Zaměřit se hodlá jak na poskytování mikro půjček, tak i na spotřebitelské úvěry a financování nákupů v e-shopech.

Jak si vybrat tu pravou půjčku?

Před požádáním o půjčku je potřeba si dobře rozmyslet, jak moc velký obnos peněz opravdu potřebujete. Pokud vám chybí jen pár stovek, abyste vyšli do výplaty, nemá cenu si brát půjčku na desetitisíce. Volte takovou půjčku, o které víte, že ji budete schopni splatit. Tím se vyhnete případným problémům. Banky obvykle malé částky klientům nepůjčují a nutí je vzít si půjčku na nesmyslně vysoké částky. Klient má potom velké problémy půjčku splácet a v krajním případě musí čelit dokonce exekucím. To se vám se sms půjčkou Ferratum stát nemůže. Půjčit si můžete klidně i pouhých 500 Kč. Další výhodou je prodloužení splatnosti a to hned dvakrát. Když tedy vidíte, že nebudete schopni peníze splatit včas, pouze si zažádáte o prodloužení splatnosti. Překvapil vás nečekaný výdaj a potřebujete peníze ihned? Ferratum nabízí rychlé půjčky až do 10 000. Ferratum přichází s bezpečnou finanční injekcí vždy, když ji potřebujete.

Jak si o půjčku Ferratum zažádat?

Vyřízení půjčky Ferratum je opravdu snadné a zvládne ho úplně každý. Stačí mít jen internetové připojení, mobilní telefon a účet v bance, na který vám peníze dorazí. Na stránkách Ferratum bank vyplníte online formulář, ve kterém zadáte výši požadované částky a obecné informace o své osobě. Společnost Ferratum funguje 24 hodin denně, a tak je půjčka obvykle schválena během několika minut. Schválení půjčky vám přijde prostřednictvím sms. Částky do několika tisíc bývají schvalovány automaticky, větší půjčky schvaluje pracovník společnosti Ferratum. Peníze vám přijdou na účet už do deseti minut. SMS půjčka Ferratum je velmi oblíbená jak mezi pracujícími, tak mezi maminkami na mateřské i důchodci. Obrovskou výhodou Ferratum půjček je, že nemusíte dokládat výši příjmu, výpis z registru dlužníků a ani nemusíte shánět ručitele. Nemusíte čekat dlouhé fronty v bankách a trnout, zda vám banka půjčí. Půjčka Ferratum je ideálním řešením pro všechny, kteří se ocitli ve finanční tísni a neví kudy kam.

0 komentářů shlédnuto 6333x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art