Registrujte se s kupóny a získejte ubytování nebo taxi zdarma

16.06.2016   Autor: admin

Komerční článek: Popularita mobilních a webových aplikací, přes které si můžeme objednat služby stále stoupá. Dost možná jste už slyšeli o AirBnB, Liftago nebo DámeJídlo. Umožňují například přes váš iPhone přehledný výběr a objednání ubytování, taxi nebo jídla. Není na tom nic složitého, naopak je mnohdy jednodušší nainstalovat si aplikaci, než vyhledávat lokální služby v offline prostředí.

Pohodlně můžete zaplatit kartou. A zajímavé je právě to, že často minimálně při první použití aplikace, můžete uplatnit kupón nebo promo akci a vyzkoušet službu zadarmo nebo s výraznou slevou. Často však na slevu musíte pamatovat před samotnou registrací, protože sleva je podmíněna zaregistrováním přes promo odkaz nebo zadáním slevového kódu při registraci.

Ubytování

Na ubytování se ujalo několik aplikací, které vám dají už při registraci startovní kredit na útratu. Velikánem v této oblasti se stal AirBnB, který umožňuje ubytování v domácnostech nebo hostelech. AirBnB sleva je aktuálně $31, které můžete ihned využít na ubytování. Díky miliardovým investicím, které AirBnB získal, si může toto dotování zákazníků dovolit. Je velice pravděpodobné, že jejich služeb budete spokojeni využívat i po spotřebování slevy.

AirBnB - levné ubytování s promo slevou

Méně známou aplikací je Hotel Tonight, který také nabízí registrační bonus, jehož výše je 20€. V nabídce najdete hlavně prémiové hotely ve vybraných destinacích, ale poslední dobou přibyly i levnější varianty jako třeba hostely.

Taxislužby

V České republice dost dobře funguje taxi aplikace Liftago. Díky promokódu získáte na první jízdu zdarma. Pokud tedy cestujete někam do cca 5 Km, službu máte zadarmo. Zadejte JAN9195 a zkuste to se slevou 200Kč.

Liftago - objednejte is taxi a využijte promokód

Pokud chcete využívat levné taxislužby v zahraničí, je lepší sáhnout po Uber, který je levnější než taxi a také umožňuje uplatňovat promokódy. Je to opravdu pohodlný osobní řidič, kterého stačí mít nainstalovaného v mobilu. A stejně jako u Liftaga činí registrační bonus 200 Kč.

Další internetové služby

Spousta jiných internetových služeb také poskytuje kredit zdarma nebo výrazné slevy zdarma.

Jídlo si můžete až domů objednat pohodlně přes DámeJídlo. Registrací získáte 100 Kč, za což se už dá objednat slušná obědová porce.

Máte doma věci, které nevyužíváte, můžete je pronajímat ostatním. Ať už se jedná o nosič na auto, GoPro kameru nebo šaty, funguje na to služba Půjčím.to. Díky promoakci získáte 300Kč kreditu na start.

A pokud si chcete založit vlastní stránky, můžete využít například webhosting od WEDOS je jedničkou pro všechny, co provozují webové stránky. Každý měsíc vydává WEDOS nové slevy, které se stěží dostávají pod 50%.

0 komentářů shlédnuto 32865x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art