Redakce týdeníku Dotyk ve spolupráci s redakcí Deníku spouští první český zpravodajský servis pro chytré hodinky

12.08.2015   Autor: admin

První český zpravodajský servis pro chytré hodinky je ode dneška k dispozici zdarma pro všechny čtenáře, kteří vlastní hodinky Apple Watch a na svém iPhonu nebo iPadu mají nainstalovanou aktuální verzi čtečky týdeníku Dotyk. Zprávy z České republiky i ze světa připravují redakce Deníku a redakce Dotyku.

“Zpravodajským servisem Dotyk Zprávy se řadíme po bok světových médií, jako jsou Washington Post, Guardian, Wall Street Journal, CNN či BBC, která spustila své zpravodajské servisy pro Apple Watch v minulých měsících. Náš servis je prvním konkrétním pozitivním výsledkem spojení Tablet Media a vydavatelství VLP”, řekl spoluzakladatel Tablet Media, generální ředitel a předseda představenstva VLP, Michal Klíma.

Ředitelka redakcí Tablet Media a šéfredaktorka Dotyku Eva Hanáková ke spuštění zpravodajství pro Apple Watch řekla: "Jsem ráda, že Dotyk opět přichází jako první s novinkou, která ukazuje, že neztrácíme tempo v rovině digitálních inovací. Paradoxem je, že jsme rychlejší než společnost Apple, která zatím oficiální prodej hodinek v ČR nezahájila. Věříme, že se tak brzy stane a že náš servis budou tak moci používat nejen ti, kteří si hodinky pořídili v zahraničí nebo je koupili v obchodech, které je dovážejí samostatně."

Aplikace Zprávy Dotyk se na hodinky nainstaluje sama, jakmile si uživatel aktualizuje svou čtečku Dotyku. Zprávy budou svou délkou přizpůsobeny displeji hodinek a mohou obsahovat i fotografie a obrázky. Zprávy se stáhnou při poklepání na ikonu Dotyk Zprávy, ale hodinky budou také přijímat flashové zprávy, které na sebe upozorní zavibrováním. Software pro Dotyk Zprávy je součástí čtečky Triobo, v níž vychází týdeník Dotyk. Pro fungování zpravodajství na Apple Watch je zapotřebí mít staženou poslední verzi čtečky magazíny Dotyk.

0 komentářů shlédnuto 39589x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art