Potřebujete vodotěsné pouzdro pro Apple iPhone ?

17.03.2016   Autor: admin

Nechcete se vzdát svého mobilního miláčka na vodáckém výletě, na dovolené u moře nebo na náročné outdoorové akci ? Bojíte se , že se vám zničí při lyžování, snowboardingu, nebo v prudkém dešti ?

Britská firma Aquapac nabízí skvělá vodotěsná pouzdra pro iPhone, iPod a iPad Tato pouzdra Vám umožní využívat veškeré funkce vašeho iPhonu i iPodu, a to včetně ovládání dotykovým displejem až do hloubky 3m pod vodní hladinou. Velkou výhorou je také to, že materiál, ze kterého jsou pouzdra vyrobena , propouští zvuk bez větší ztráty na kvalitě i hlasitosti. Díky jedinečným vlastnostem těchto pouzder Vám ochrání přístroj nejen před vodou ale i před pískem , prachem a špínou. Pokud do pouzdra vložíte přístroj, můžete s ním klidně plavat a on plave na vodní hladině. Součástí balení každého pouzdra je tak i nastavitelná šňůrka na krk. Některá pouzdra jsou dodávána s opakovaně použitelnými sáčky pohlcujícími vlhkost.

Přední strana je čirá a tak dovoluje používat přístroj prakticky bez omezení, a to včetně ovládání dotykového displeje. V zadní části pouzdra je průhledný průhled, který umožňuje pořizovat fotografie nebo natáčet video.

Umístění přístroje dovnitř je velmi jedoduché,což můžete vidět na následujícím videu zde :

Všechna vodotěsná pouzdra jsou certifikovány dle standardu IPX8. To znamená, že jsou odolné vůči potápění ve vodě. Předmět v pouzdře je určen pro nepřetržité potápění ve vodě a je spolehlivě chráněn pro potopení až do hloubky 5m pod vodní hladinu po dobu 1 hodiny.

Na tomto videu můžete vidět jak vypadá použití v praxi.

Všechna pouzdra pro Iphone 4,5, 6, také pro Iphone 6 plus, nebo Ipad najdtete například v nabídce e-shopu www.trekshop.cz .

A na závěr ještě jedna vychytávka. Pokud chcete ve vodě poslouchat muziku z vašeho Iphone, V doporučujeme stereofonní vodotěsná sluchátka Aquapac.

0 komentářů shlédnuto 51487x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art