PainBall - cz game, update - SOUTĚŽ!

11.11.2010   Autor: Julek

Jste s kamarádem, máte volnou chvíli a iPhone po ruce? Nová hra PainBall od českých vývojářů přináší zabávu pro více hráčů na naše iPhone. Koncept hry je velmi zajímavý a kombinuje v sobě prvky Pongu, Arkanoidu a vesmírných stříleček.

Cílem hry je zničit raketku protivníka a to buď tím, že na ní nasměrujete poletující kuličku, a nebo jí rozstřílíte. Kulička mění směr po kontaktu se střelou. Aby to vše bylo ještě zajímavější, každý hráč je na začátku chráněn silovým polem. Energie pole se zmenšuje po každém nárazu kuličky, musíte se ji tak snažit svými střelami odvracet.

Hru lze hrát ve třech různým obtížnostech proti AI protivníkovi, přičemž ta poslední je opravdu pekelně těžká. Své skóre pak můžete umístit do online žebříčku. Tu pravou zábavu však přináší hra dvou hráčů přes Bluetooth. Zde hra občas bohužel trochu laguje, dá se tomu však zabránit vhodným umístěním obou iPhonů.

Pokud máte rádi hry pro více hráčů, nebo hry s originálním konceptem, můžu PainBall doporučit.

iTunes

 

 

máme pro Vás malou soutěž:

Vánoční Soutěž o 500 Kč


Vyhrajte s PainBallem 500 Korun! Nahrajte co nejvyšší skóre a jako přezdívku zadejte své devítimístné telefonní číslo. Hráč, který bude mít 30.11.2010 ve 23:59 se stává výhercem soutěže a částka 500 korun mu bude poukázána na bankovní účet.

 

0 komentářů shlédnuto 11745x
  • Currently 3.75/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art