Nejlepší alternativy k iPhonu 7

18.10.2016   Autor: admin

Apple nedávno představil nový iPhone 7, a řada uživatelů smartphonů si nyní jistě říká, mám si ho pořídit nebo existují lepší volba?

Ačkoli je Sedmička poměrně vychvalovaná a nabízí například voděodolnost, vysokou výdrž baterie, skvělé fotoaparáty nebo vysoký výkon, ne každému může vyhovovat a raději zvolí některého z jeho největších konkurentů. Kteří to jsou, si řekneme na následujících řádcích.

1) iPhone 6S nebo 6S plus

Ačkoli již nejsou vlajkovou lodí, předchozí modely od Applu nabízejí stále skvělou užitnou hodnotu a řadu prvků, které má i novější sedmička. Nemají sice tak dobré fotoaparáty ani nejsou odolné vůči vodě, ale jejich cenovka je výrazně níže. Navíc, celková vylepšení, které iPhone 7 přináší, nejsou o tolik zásadní, což mu je i často vyčítáno. Fanoušky nakousnutého jablíčka jistě potěší i fakt, že s touto volbou zůstanou pevně zakotveni ve svém oblíbeném systému iOS.

2) Samsung Galaxy S7 nebo S7 Edge

Telefony Samsung podobně jako iPhone nepatří sice k nejlevnějším, ale zato nabízejí výborný výkon a ostrý AMOLED displej. Rovněž fotoaparáty jsou o něco lepší než u jablíčkové konkurence. Mezi další pozitiva patří voděodolnost, rozšiřitelná paměť pomocí SD karty a velká výdrž spojená s rychlým nabíjením baterie.

3) LG G5

Trochu opomíjenou značkou telefonů, LG, nesmíme v našem výčtu rozhodně nechat stranou, protože její model G5 je jedním z nejlepších na trhu. Potěší zejména vyjímatelnou baterií, duálním fotoaparátem, krásným displejem a vysokým výkonem. Telefon rovněž láká svojí modulární konstrukcí, díky níž si k němu můžete připojit nejrůznější rozšíření.

4) Sony Xperia Z5

Toužíte-li po nejlepším fotomobilu, pak je skvělou variantou Z5 od Sony. Potěší překvapivě rychlým ostřením, 23 Mpix rozlišením a výbornou kvalitou snímků. Z dalších kladů lze zmínit vysoký výkon, povedený 5,2 palcový displej, dobrou výdrž baterie a nadprůměrný snímač otisků prstů. Nemluvě o jeho nádherném designu.

5) HTC 10

Pokud naopak dáváte přednost kvalitnímu zvuku, rozhodně volte HTC 10, který bez debat nabízí nejlepší audiofilní zážitek ze všech nabízených telefonů na trhů. Kvalita zvuku je s ostatní konkurencí naprosto nesrovnatelná. Dále potěší Quad HD displej, osmijádrový procesor, rychlé nabíjení a velmi upravitelné uživatelské prostředí.

Závěr

Pokud byste měli zájem o další alternativy, doporučujeme přečíst pravidelně aktualizovanou sérii článků Nejlepší mobily na webu testado.cz, kde naleznete tipy na nejlepší mobily podle výše vašeho rozpočtu, ale třeba i vhodné telefony pro seniory či se zvýšenou odolností.

 

0 komentářů shlédnuto 195982x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art