Máte vzpomínky na opravdovou zimu? Nejen z počítače, ale už i z mobilu je pošlete rovnou do fotoknihy!

22.02.2016   Autor: admin

Jaká u vás byla zima? Jaké jste měli jarní prázdniny? Se sněhem to letos v Česku nebylo nic moc. Ale kdo měl štěstí a pár sněhových dní na horách chytil nebo vyjel za sněhem někam do zahraniční, má teď určitě spousty pěkných fotografií. Poradíme, co s nimi

Nechat si fotky vyvolat a vložit je do fotoalba, to už je dnes přežitek. Od vynálezu fotoknihy se způsob archivace rodinných fotografií naprosto změnil. Kdo už si stáhl program HF Designer do počítače, ví, o čem mluvíme. Nově si můžete stáhnout do mobilu aplikaci HappyFoto-MOBILE (je k dispozici pro Android i iOS) a vyrobit si knihu přímo v telefonu, kterým fotíte.

Pro iPhone najdete českou verzi aplikace Happy-Foto Mobile tady a slovenskou verzi zde

Tvorba fotoknihy je tak jednoduchá, že ji zvládne i malé dítě. Stačí si jen vybrat fotografie, které jsou vašemu srdci nejdražší, a vložit je po jedné nebo všechny najednou do šablony. Fotoknihu můžete mít různých rozměrů a také různých vazeb. Nejlépe ale vypadají fotoknihy, které vyvolává HappyFoto na prémiový fotopapír. Povrch fotopapíru je opatřen vrstvou zabraňující ulpívání otisků prstů, které jsou obvyklým nepříznivým průvodním jevem při prohlížení fotografií. Cena fotoknih od HappyFoto se pohybuje od 199 Kč (16stránková s drátkovou vazbou) do 2 599 Kč (240stránková s pevnou lepenou vazbou). Fotoknihy vyvolané na fotopapír začínají také na 199 Kč (20stránková s měkkou lepenou vazbou - formát do kapsy) a končí 3 499 Kč (100stránková s pevnou lepenou vazbou – formát 30 x 30 cm).

Práce s programem HF Designer je velmi jednoduchá a rychlá. Po sestavení fotoknihy stačí kliknutím objednat přes internet a počkat si pár dní na pošťáka.

Ceník a více informací na www.happyfoto.cz

Takhle vypadá fotokniha tištěná digitálně na papír. Jako knížka z knihkupectví.

A toto je fotokniha vyvolaná tradiční chemickou cestou na fotopapír. Připomíná leporelo. Její výhodou je, že zůstává po otevření plochá. Je tedy vhodná například pro panoramatické fotky. Žádná část fotky umístěné přes dvoustránku se "neztratí ve hřbetu".

 

 

 

 

0 komentářů shlédnuto 41402x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art