Kde koupit první iPhone 3G

21.08.2008   Autor: admin

Jak jistě víte dnes jednu minutu po půlnoci se začne oficiálně prodávat Apple iPhone 3G v české republice. Již od pondělí všichni tři operátoři zveřejnili ceny a tarify. Zde jsou ceny O2, Vodafone a T-mobile

Jako první si můžete koupit telefony v internetovém obchodě operátora Vodafone, který již nyní nabízí možnost si objednat 8GB a 16GB verzi. Odkaz je http://www.vodafone.cz/…ne/index.htm

Pokud si chcete pro telefon dojít osobně, tak vám operátoři O2 a T-mobile připravili exlusivní nabídku půlnočního prodeje. O2 otevře svůj krám v Praze na Václavském náměstí 813/57 a v Brně v ulici Česká 27 a T-Mobile otevře prodejnu v Praze na Národní třídě.

U T-mobilu Vás uvítá generální ředitel Roland Mahler, obchodní ředitel Miroslav Rakowski a marketingový ředitel Petr Dvořák. A u O2 modelky Agáta Hanychová a Lucie Hadašová (takže doporučuji navštívit O2 :)

Náš server Vám bude v Praze a budeme psát zprávy přímo z místa dění, takže se tam můžeme potkat a nebo případně že nejste z Prahy nebo Brna tak můžete sledovat aspoň náš blog.

0 komentářů shlédnuto 4600x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art