Jak se zaregistrovat do iTunes. Stahování album artworků (oživeno)

17.11.2007   Autor: neznámý

Většina metod jak se registrovat v iTunes není vždy spolehlivá. Nyní tu pro vás máme nový postup, který by podle informací měl fungovat vždy. Můžete to provést, bez ohledu nato, kde bydlíte.

Jen v některých zemích je možné se registrovat. Bohužel, jak již bývá zvykem, naše republika v tomto seznamu chybí. Proto, tento návod. Registrace je zdarma, samozřejmě ale platíte za stažené písně atd.

1. Klepněte zde a zadejte nějakou emailovou adresu (nemusí být pravá). Klepněte na tlačítko submit. Ještě alternativní link

EDIT: jak se zdá 1. link už nefunguje, proto jsem sem umístil ještě jiný odkaz na podobnou stránku. Linku tu sice byl už celou dobu ale někteří si asi nevšimli. Takže pro větší přehlednost. Jsem ho přemístil do vrchní části. step 1

2. Zobrazí se vám kód. Zkopírujete ho!

step2

3. Otevřete iTunes a klikněte na iTunes store. Napravo najdete quick links. Zvolte lokaci obchodu, do kterýho se chcete přihlásit.

4. Kliknětě na „Redeem“ pod quick links.

step 4

5. Zadejte kód z kroku 2. Klepněte na „Reedem“. Napíše vám to hlášku něco ve smyslu the code is expired or not usable. Ignorujte to. Pokračujte krokem 6.

6. Klepněte na home button nahoře a pak na sign-in. (Ujistěte se, že jste klikli předtím na redeem, než kliknete na homebutton).

step6

7. Vyberte choose a new account.

step7

8. Nyní zadejte požadované informace. U způsoby platby zadejte None.

step8

9. Když jste zadali správně osobní údaje, uvidíte nyní následující screen. Od ted můžete stahovat Album Arty či na iTunes zdarma nabízené písně.

step9

Poznámka: tenhle návod funguje pro většinu zemí. Testoval jsem to s Japonskem a USA. Podle některých inforamcí je problém, když vybere UK store.

Nemusí to vyjít na první pokus. Někdy se podaří založit účet až n 2–3 pokus!!!

0 komentářů shlédnuto 5679x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art