FAYN změna přichází

30.10.2005   Autor: admin

Fayn V minulém týdnu se na internetu objevili informace o změně majitele VoIP operátora FAYN, který již od roku 2002 nabízel internetové telefonování. Novým majitelem se stal spolumajitel vydavatelství Computer press, a.s pan Hlavenka. V době kdy přišel Fayn na český trh jen málo lidí mohlo kteří o internetové telefonii vědělo. V tu dobu také fungoval poze protokol H323 a nynější oblíbený protokoli SIP byl pouze v plenkách.

Tak a co se tedy změnilo? Fayn přichází v nové podobě. Změnil své internetové stránky, pozměnil i své logo a to hlavní nyní nové podporuje protokol SIP. Změny se také promítli v tarifech, nyní Fayn má tři Fayn Free, Fayn Tayfun a Fayn NonStop.

obrazek

Fayn také nabízí služby zdarma, které jsou ke každému tarifu zdarma. Služby jsou:

  • Adresář – Adresář telefonních čísel který máte uložen na webu.
  • Dočastná deaktivace – tuto službu můžete využít k tarifům Tayfun a Nonstop a slouží k pozastavení služby
  • Jméno jako telefonní číslo – tato služba umožní změnit telefoní číslo na jméno a tak vaši přátelé v síti FAYN si budou moci jen pamatovat vaše jméno místo tel. čísla
  • Přesměrování hovorů – tuto službu známe u mobilních operátorů a služba umožní přesměrování telefonátu na jakékoliv vaše číslo
  • Vyúčtování od A do Z – podrobný elektronický vípis všech hovorů

Pokud chcete více informací o všem co Fayn nabízí koukněte na http://www.fayn.cz/…Podpora.html doopravdy to stojí za to mají nyní fakt přehledné stránky.

0 komentářů shlédnuto 5535x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art