ASCII Shooter - klasická 2D střílečka pro iPhone a iPad

05.02.2013   Autor: admin

ASCII Shooter je klasická 2D střílečka pro iPhone a iPad s retro "pixel-perfect" grafikou. Hra se odehrává přímo v telefonu - tabletu, někde mezi HW a SW.

"Zachrasvj telefon ped virem a znivechny nepátele"

Hra je postavena na moderních technologiích, ale respektuje klasické herní principy - intuitivní ovládání, jednoduchou grafiku a perfektní hratelnost. Ve he jsou jedinené úrovninspirované skutenm HW a nekonené mnoství generovanch úrovní v quick play módu - nikdy nebudete hrát stejnou úrovedvakrát. Bhem hry narazíte na tisíce rznch nepátel. Úasnou atmosféru hry dokresluje originální osmibitová hudba a zvuky.

Píbh se odehrává ve vlastním zaízení telefonu, které je pod těžkm útokem neznámeho viru - A-droid. Hrájako obránce operaního systému musí projít cestu v SW a HW a bojovat v rznch ástech zaízení - USB, paměť, ... a svést finální bitvu pímo v mikroprocesoru. Pokud neuspje, zaízení bude znieno.

iCartel je spolenost zabvající se vvojem vlastních aplikací sídlící v Praze. "ASCII Shooter jsme vytvoili abychom si pipomenuli hry, které jsme hrávali”

Odkazy

iTunes AppStore: https://itunes.apple.com/app/ascii-shooter/id620449880

website: http://www.asciishooter.com

YouTube: http://youtu.be/hZuhx2UlnnU

facebook: www.facebook.com/asciishooter

twitter: twitter.com/asciishooter

 

0 komentářů shlédnuto 5880x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art