Aplikace Volvista: vaše Volvo online v mobilu

08.12.2013   Autor: admin

S ojedinělou mobilní aplikací přichází společnost Auto Průhonice, a. s. Pro majitele a fanoušky vozů značky Volvo připravila inteligentní pomůcku, díky níž zařídí prakticky vše okolo vozu Volvo přímo ze svého mobilu, ať už jsou kdekoliv – na cestách, na poradě či v klidu svého domova.

Vše o voze na jeden dotek a online.

Zákazník si jednoduchým zabezpečeným krokem navolí v aplikaci svůj konkrétní vůz. Díky online napojení na databázi servisu se mu pak zobrazí všechny podrobné informace, které si člověk většinou z hlavy nepamatuje – například typ motoru, převodovky, výrobní číslo vozu, registrační značku, kdy končí technická kontrola jeho vozu a jeho záruka. Dále vám aplikace vždy poskytne aktuální informace o tom, zda a v jakém stavu jsou uskladněny vaše pneumatiky, kdy je potřeba jejich výměna, který servisní technik se o vůz staral naposledy, kdy je třeba zajet na kontrolu do servisu, co signalizuje blikající kontrolka na palubní desce, kde nahlásit poruchu či nehodu a zajistit si rychlou pomoc od profesionálů. To jsou záležitosti, které čas od času řeší každý řidič. Aplikace Volvista toto všechno, ale i mnoho dalšího dokáže bleskově vyřešit a funguje i jako inteligentní servisní knížka a asistenční služba do kapsy.

Zároveň automaticky sleduje a v předstihu majitele vozu upozorní na vše, co je potřeba vyřídit – například kdy končí STK jeho vozidla. Samozřejmostí je pak možnost jednoduchou provolbou zavolat na kteroukoliv z poboček Auto Průhonice, a. s., či se rovnou telefonicky nebo elektronicky objednat do servisu.

Nejvíce možností nabízí aplikace Volvista novým i stávajícím zákazníkům autosalonů společnosti Auto Průhonice, a. s., kteří svůj vůz servisují v jedné ze tří pražských poboček společnosti: v Průhonicích, Dejvicích či Stodůlkách.

Fanoušci a potenciální zájemci o vozy Volvo ocení průběžně aktualizované katalogy a ceníky, stejně jako automaticky zasílané novinky ze světa švédské značky a služeb společnosti Auto Průhonice.

Chytrá pomůcka je pro každého volvistu vlastnícího iPhone či iPad ke stažení zdarma na AppStore. V přípravě je rovněž verze pro web, mobily a tablety se systémem Android.

 

0 komentářů shlédnuto 7094x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art