Steve Jobs ..

10.06.2011   Autor: Julek

Zemřel jeden z velikánů naší doby.

Zdravím všechny čtenáře, kdo nás znáte, tak víte, že jsme jen parta lidí, kteří mají rádi Apple hračky. Nejsem novinář, nezvedám návštěvnost iPhone.cz a fóra bulvárem, rádoby informacema, že víme jaky bude vypadat iPhone 6, protože uklížečka v Applu viděla novej obal. Ale k tomuhle mám pocit, že musím něco napsat..

Když odešel Steve z Applu, byl jsem hodně rozpačitý. Ale můžete mít peněz kolik chcete, můžete být chytrý, bohatý, hlupák nebo politik a stejně si Vás smrt najde. Jsem smutný když jsem tuto zprávu dozvěděl.

Nemám doma fotku Steveho na zdi ani tetování Apple. Obecně si myslím, že Steve musel být hrozný mizera, strašně tvrdý chlap, aby dokázal to co dokázal. Je jedním z lidí který změnit svět, a taky vydělal obrovský balík peněz :)

Byl to frajer je a bude to frajer. Dokázal neuvěřitelnou věc, v roce 1976 vylezl z garáže a podívejte se na to co dokázal a ano, trvám na tom že není pouhou figurkou, tváří, prostě myslím že svou prací, vizí, prostě vším udělal z Apple to co je dnes. Jsem na další cestu Appu opravdu zvědavej.

Mám Apple rád protože funguje, nic víc nic méně, ale Steve byl pro mě vzorem člověka, který opravdu změnil svět, nebo tedy jednu jeho část.

99,999999% z nás, včetně mě, nikdy z té garáže nevyleze. 80% lidí v dnešní době pouze brečí jak se má špatně a z okna kouká a závidí sousedovo nové auto :/ .. Myslím že Steve nikdy auto sousedovy nezáviděl :)

Chci se ve stáří ohlédnout a chci vidět lespoň nějaké výsledky a troufám si říct, že nějaké budou. Co asi viděl Steve když se otočil a viděl to, co dokázal.

Velký respekt Steve!! odpočívej v pokoji...

 

BTW nebudu po sobě opravovat hrubky, kašlu na to ..

0 komentářů shlédnuto 24556x
  • Currently 4.4571428571429/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art