PdaNet 1.51

02.08.2009   Autor: Libor

Program o ktorom uz vacsina urcite pocula. Ale my si povieme co priniesla nova verzia 1.51.

Po tom ako Apple zakazal pouzivat iPhone ako modem (lebo AT&T musi predavat svoje modem-produkty). Sa spolocnost June Fabrics rozhodla nepochovat svoje hotove riesenie a ponukaju ho cez Cydiu v repozitari ModMyi.

PdaNet
-nezalezi ci mate linux, mac alebo win ci pda
-zdielajte Edge/3G
-zabudovany backgrounder, mozete kludne zavriet aplikaciu a nestratite pripojenie
-stale velky pozierac baterky 100% baterka cca 2hodiny online Novinky 1.51
-USB mode
-WiFi share

USB mode Pred pouzitim musime mat nainstalovany iTunes (co urcite mame), potom vyuzijeme jeden z tychto dvoch klientov. Pripojime iPhone cez kabel, pustime program a Connect, jednoduche co? Zial zatial iba pre Windows. WiFi share Mate pocitac bez WiFi? A iPhone je pripojeny? Tak staci iba pripojit iPhone cez kabel a Connect. Edge/3G share V pocitaci vytvorte ad-hoc siet (ci sifrovanu nezalezi, ale kvoli bezpecnosti), nechajte DHCP nech za vas nastavi pripojenie a nasledne PdaNet overi pripojitelnost. Hotovo ste online

Pri vyuziti ako modem dostava baterka poriadne zabrat, teda je nutne aby bol nabijany, a tu obcas nastane problem pisu o nom ako firmware bug sposobeny ad-hoc sietou a PdaNet alebo Open SSH, indikator ukazuje nabijanie ale v skutocnosti sa vybija. Restart pomoze. A ak mate obal tak ho dajte dolu nech za nezahrieva.

PdaNet je shareware obmedzeny na 14 dni, ale v Cydii sa povaluje jedna verzia 1.33, ktora resetne 14 dnovy limit alebo za 29$ si ju kupit, o dalsich moznostiach ma mozete kontaktovat na libor (at) iphone.cz

PdaNet 1.51

tak toto vidite po uspesnom pripojeni nazov pocitaca a mac adresa teda hned viete ci sa na vas niekto nenapichol

prenos dat hore/dole

DNS lookups furt tam mam nulu :)

pocet spojeni tu alebo na prenose mozete sledovat ci ste online

a baterka, ktora ide pomali ale iste dolu

/clanok pisany vdaka PdaNet

2 komentářů shlédnuto 20900x
  • Currently 0/5 Stars.
anuj 05.06.2010 11:25
Shantry 24.06.2010 11:06
Před nedávnem jsem odemknul svůj iPhone 3G a začal do něho cpát aplikace horem dolem. Důvod JB byl Tethering (O2 mě to neumožnilo). Objevil jsem funkční a dle mého názoru výbornou aplkaci PDAnet. Jak jsem ovšem posléze zjistil...jedná se o Shareware se 14 denní platností a následnou nutností nákupu. Zde jsem se dočetl o možnosti stáhnout resetující se verzi. Předem ti děkuju za kladnou odezvu nebo tip na jakýkoli jiný funkční (neplacený) program.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art